Platå Högklackat Vs Andra Högklackat

623rvy-iIntroduktion till plattform höga klackar

Plattform hög klack skor är skor med tjock sula ofta gjorda av kork, plast, gummi eller trä. Det som skiljer platåskor från andra höga klackar är att de har både tjocka sulor och höga klackar. Plattform klackar anses därför mer bekväm än den traditionella hög klack skor, eftersom dina fötter är inte på en så stor vinkel när du står på dem.

Genom aktuella modetrender, är mycket höga plattform klackar i samband med den vuxna underhållningsindustrin. Professionella strippor, pol-och varv dansare ses ofta i hög klack platåskor under sina framträdanden. Medium häl platåskor är populära bland tonåringar och kvinnor i tjugoårsåldern i USA och Storbritannien.

Plattform klackar först sägs ha använts i antikens Grekland för att öka höjden på viktiga tecken i den grekiska teatern. Dessa användes också av prostituerade och kurtisaner i Venedig på 16-talet. Även plattform klackar nådde någon popularitet i USA, Storbritannien och europeiska länder mellan 1930-talet och tidigt 1950-tal, deras popularitet ökade kraftigt i 1970 och 1980. Rockmusiker bar ofta platåskor under sina framträdanden. Fånga på trenden, unga pojkar och flickor bar dem för att få uppmärksamhet. I slutet av 1990, Storbritanniens sensationella band – Spice Girls – förde plattform hög klack skor tillbaka in i mainstream mode eftersom de ofta utförs i stora skor.

Färger och modeller tillgängliga online

sexiga platåskor finns i nästan alla färger tänkbara och i en mängd utsökt design. Vid välrenommerade online-skoaffärer hittar du platåskor som passar en mängd olika smaker, stämningar, attityder och tillfällen. Bläddra igenom online-kataloger och du hittar plattform klackar pryder sulorna på nästan alla typer av skor allt från sandaler, sele ryggar, pumpar, Mary Jane pumpar, knälång och lår höga stövlar, peep toe och sluten tå skor, badskor och mer . De klackar på skorna varierar vanligtvis från mitten av hälen till skyskrapor.

Färger av platåskor varierar från en nykter till funky. Vanligen märkte färger inkluderar svart lack, vit patent, röd patent, silver, blå, rosa, brunt, blått, gult etc. Plattform klackar i flera färger och två-färger är också populära. Platåskor med tydliga klackar, träsulor (kallas träskor), och dolda klackar är också mycket populär i dessa dagar.

Fördelar med plattformar höga klackar

Platåskor är av yttersta fördel för kvinnor som älskar att bära klackar men har svårt att balansera i tunna sulor, spetsiga högklackade skor. Plattform klackar erbjuder dem alla fördelar med höga klackar, men med bekvämligheten av lägenheter. Plattform klackar med dolda klackar är också till fördel för kvinnor som är kortare men vill se längre.

Plattform klack skor finns i en rad olika trendiga mönster och färger som särskilt passar de lättroad tonåringar och flickor i tjugoårsåldern. Plattform skor med mycket höga klackar göra en ultimat sex appeal och är föredragna skor för kvinnor i vuxenunderhållningsindustrin.

Nackdelar med plattform höga klackar

När kvinnor bär plattform hög klack skor, de är i mycket stor risk för att falla. Även supermodellen Naomi Campbell fick bära denna nackdel under en modevisning en gång.

Läkare varnar plattform klackar eftersom de innebär en risk för utveckling av flatfoot, eftersom ligament och muskler förblir inaktiv när hon gick i platåskor. Plattform skor är också inte som lämplig för kvinnliga förare. Detta beror på att du inte kan känna effekten av trycket på en pedal medan du bär platåskor.

Vilket är bäst – en plattform med hög klack eller andra höga klackar?

Båda plattform hög klack skor och andra höga klackar bär vissa fördelar och nackdelar. Medan hög klack stilettos är idag en ilska i mainstream mode, plattform hög klack skor fortsätter att vara en favorit för tonåringar och unga kvinnor som gillar att stoltsera deras roliga kärleksfull attityd.

Du kan hitta en myriad utbud av både plattform höga klackar och diverse andra typer av hög klack skor på ett trendigt nätet skoaffär. Du kan köpa hög klack skor, oavsett om de är stilettos eller plattform hög klack skor, plattform hög klack skor, beroende på ditt val, attityd och klänningen som du vill ha den med. Designer platåskor kan lätt vimlade med en designer pantsuit eller klassisk skjorta klänning och ser lika bra ut på både långa och korta statured kvinnor.

Varför Plattform höga klackar?

Alla modemedvetna unga kvinnor i Storbritannien och USA kommer alltid ha ett par sexiga högklackade platåskor. Plattform med hög klack skor lägga till höjden av kvinnorna och få dem att se längre. Tonåringar och kvinnor i deras 20ies speciellt gå för platåskor eftersom dessa är mycket vänligare och bekväma att gå i jämfört med andra hög klack skor.