Party cocktail klänningar – de nya stilar för säsongen

Detta år har sett en paus från det normala så långt parti cocktail klänningar beaktas. Axelbandslösa klänningar har varit på modet under alltför många år nu och sett returen av remmar är ett välkommet avbrott för dem av oss utan de stora byster och förtroendet att visa mycket hud.

Även om designen är tänkt att vara feminin och smickrande det fortfarande krävs ett visst mått av ungdomlig hud och fint formade axlar att bära se perfekt. Den nya stilen grimmor täcka upp en mycket mer utan att förlora den sexiga kanten som vi alla vill ha i våra cocktail klänningar.

cocktailklanning

Mode kunniga damer bland oss är alla begäret efter dessa nya stilar i partiet cocktail slitage på grund av de extremt feminin design nedskärningar och påkostade utsmyckningar. Detta beror främst på att det är mycket mer lättare att få dessa senaste modet på internet.

Undrar var man kan hitta aftonklänningar och cocktailklänningar till överkomliga priser? Här är länken för aftonklänningar (http://www.bridesire.se/aftonklanningar_c114) och cocktailklänningar (http://www.bridesire.se/cocktailklanningar_c115) som jag skulle vilja rekommendera dig.

Stilar till utkik efter

Puffball eller ballong fållar har gjorts om och är nu betydligt mer förnäm än de mönster ses i dem 80-talet pop videor. De hemlines är nu mer smickrande och puff effekten är inte så over the top. Denna effekt parat med två färgade tyger har gjort puffball mycket sortera efter. Xcite och Alyce designer är värt att kolla in om du vill ha en av dessa parti cocktail klänningar.

Årets färgkombinationer

De färgkombinationer som används på säsongens parti cocktail klänningar är fet och konflikt. Användningen av svarta och vita blandas med ljusa röda och fet blues är verkligen ett uttalande men med Sex and the City styling täten i dagens mode dessa färgkombinationer har aldrig varit mer sortera efter.

Skriver gör en come back

Skriver sågs i förra årets kollektioner men intervallet hölls få och långt mellan. Efterfrågan i år har ändrats med utskrifter blir mycket populär och djurtryck gör bryggor levande så långt som part cocktail klänningar berörs. Dessa djurtryck håller på att kombineras med paneler av blockfärger samt handen pärlstav detaljer. Att hålla i med det senaste inom färgtrender vi har sett en hel del shock rosa och fet blues blandat med svarta som avslutar djurtryck perfekt.

Designers galen för Poka prickar

Designers här säsongen har producerat några av de mest show som stoppar polka dot cocktail klänningar någonsin och dessa klänningar är att fånga ögat av kändisar och modemedvetna bland oss. Dessa part cocktail klänningar är inställda på att leda modevärlden den här säsongen med någonsin flicka som vill lägga till åtminstone en version av dotty mönster till sin garderob.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *